Coaching

Coaching – algemeen

Voor jong en oud, individueel of voor koppels. Aan de hand van de hulpvraag spreken we een traject af. De kennismaking/ intake (maximaal 30 minuten) is altijd gratis en vrijblijvend.

  • €99,- per 55 minuten

Coaching op afstand

Live coaching vanaf de plek die je zelf prettig vindt. We maken online contact op een vooraf afgesproken datum en tijd, waarna de coaching plaats zal vinden. Voor informatie over coaching op afstand neem even contact op via de mail of spreek een voicemail in; steef@zorgeloosgezond.nl  of +31 643707013. Dan neem ik zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  • korte sessie (tot 25 minuten):  €49,-
  • lange sessie (tot 55 minuten): €99,-

Help, mijn kind blijkt hoogbegaafd!
Coaching op afstand – opvoeding HB

Als ouder van een kind dat (vermoedelijk) hoogbegaafd is, loop je soms tegen dingen aan waarvan je even niet weet hoe het op moet lossen of hoe je jouw kind kunt ondersteunen. Heb je behoefte aan meer informatie, een ‘sparring-partner’, tips of handvatten? Boek dan een online sessie. Aan de hand van jouw vragen krijg je advies op maat.

  • korte sessie (tot 25 minuten):  €49-
  • lange sessie (tot 55 minuten): €99,-

e-Coaching & e-learning

Coaching via de digitale weg met behulp van elektronische middelen, zodat je kunt werken aan jouw doelen op de momenten die je zelf kiest.

Voor informatie over coaching op afstand neem even contact op via de mail of spreek een voicemail in; steef@zorgeloosgezond.nl  of +31 643707013.
Dan neem ik zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.