Tijdelijk geen groepstrainingen

Ivm de landelijke maatregelen rondom het COVID-19 heeft Zorgeloos Gezond besloten de groepstrainingen tijdelijk te staken gezien de kleine ruimte waarin deze plaatsvinden. Huidige trajecten mogen naar keuze individueel voortgezet worden of in een groep op een nader tijdstip. Degenen die hieronder vallen zullen persoonlijk benaderd worden om de mogelijkheden te bespreken.

Individuele coaching kan vooralsnog gewoon doorgaan mits u en ik geen klachten hebben zoals omschreven door de overheid. Mocht u hier geen goed gevoel bij hebben dan bestaat de optie om de coaching op afstand te doen.

Kijk op de site voor de mogelijkheden voor online coaching. Daarnaast komen er binnenkort e-learnings beschikbaar.

Voor informatie kunt u contact opnemen met 0643707013 of steef@zorgeloosgezond.nl